hallelujah!

Julen är nu över. och skönt är det. Nöjd med julen annars, men bara själva eftertankarna på allt, på hur mycket pengar människor spenderar på en och samma dag, för att göra någon annan glad, helt sjukt! Vill inte veta vad du, du eller du fått, kanske intressant på att se vem som är bortskämd och inte. Underbart liv jag lever iallafall.

Älskling gav mig då snygga t-shirtar och ett par kallingar :) Och jag hade tillverkat en T-shirt till henne, plus massageolja, och ett halsband! Lycklig att få göra dig glad, och du gör mig glad, du hade inte ens behövt köpa nånting till mig, för jag har redan det bästa som finns, och det går inte att köpa för pengar.

Nu ska jag tydligen vara med Olivier, vi ska köra lite playstation, sen efter det ska jag sova, och invänta dagen imorgon, ska och städa hos min syster så jag får in lite extra pengar! Och kanske dra till älsklingen. Annars ska vi ses på onsdag, och då har vi varit tillsammans i två månader, rätt kort tid, men helt jävla underbar kort tid.  Så god jul på er.

dagen före dopparedagen!

Här sitter jag helt själv i mörkret dagen innan julafton. Det är riktigt skönt. Hela helgen har jag varit i Rosvik och myst med älsklingen. Träffat tjocka släkten Edlund och så. Väldigt trevligt! Och nu vill jag bara gå och lägga mig så jag får veta vad hon säger om hennes julklappar jag gett henne, är så orolig att hon inte vill ha det jag köpt! Men får hoppas att hon gillar det.

Den här kvällen har gått ut på att ta det så lugnt som möjligt och bara njuta av tillvaron, och jag har lyckats. Det är så skönt att slippa stressa, slippa alla måsten, slippa omvärlden för en stund och bara känna hur man trivs i sin egna närvaro. Och veta att jag har någon där utanför närvaron som tycker om en, gör det enklare att kunna slappna av. Jag är glad över mitt liv, även om jag hade kunnat sitta i en lyxsvit på Mallorca eller något liknande, så trivs jag med det jag har. Och verkligen uppskattar det liv jag lever i. Nu ska jag slå på tevattnet och göra mig något litet kvällsmål, ringa älsklingen och sen slå på en film och sova, god jul på er.

yes i do!

Nu har jag handlat mina julklappar och hoppas på att dom kommer innan jul. Jag vill inte gå på stan, se alla lyckliga familjer, med en massa påsar från alla olika ställen, som dom spenderat flera tusen kronor i. Dom lägger ner alla pengar på en enda dag, för att ge sina småbarn, sina käraste allt dom pekar på, då man går där själv med knappt en krona att skämma bort dom närmaste med.

Tycker julen är så jävla överskattad, och ett sätt för dom rika att skämma bort varandra på. Reklamerna på tv:n innan jul, helt jävla sjuka. Elgiganten till exempel, köp en LCD plattskärm för ENDAST 13.000 :- till jul. Vi har allt ni önskar er. Vem fan får en platt tv i julklapp för det priset? Och all jävla överreklamerade skitsaker, vem orkar? Man kan köpa en liten sak för inte alls så många kronor, och nog uppskattas den lika mycket, om inte mer än en platt tv. Självklart, om jag hade haft flera tusen kronor över, hade jag verkligen skämt bort alla i min närhet, men när man inte har så fett med pengar så inser man att en liten sak gör då iallafall mig gladare än en dyr och onödig sak, som man blir glad över att få, för stunden. Och då man inte har det så gott ställt så uppskattar man nog mer att få något personligt, som inte ens behöver kosta en krona!

Julen innebär god mat och trevligt sällskap! Mer än så är det inte, det är det enda man behöver, julklapparna tycker jag man kan strunta i, man byter enbart pengar med allt och alla, istället för att ha kvar en massa till sen. Så jävla dumt, och så jävla överskattat julen har blivivt, jag längtar bara tills den är över, och allt som heter mellandagsrea!

Kan det bara bli februari nu, så man slipper allt julfirande som från en början är den tråkigaste dagen under hela året. Och nyår, varför all denna stress till vart, hur, när? Ta dagen som den kommer, och lev som om den här dagen vore den sista. Ha inga förhoppningar, ingenting blir någonsin som man tänkt sig ändå.

Nu ska jag sova, godnatt!

Oh lordi!

Nu har jag hållt på med bloggen nästan hela dagen, och ska förbättra den mer då jag har lite tid över. Kommentera om ni tycker den blev fin ? Skriver mer imorgon, för nu måste jag äta, och sen sova..



Kolla denna, den är underbar :D

Gonatt!

"hallelujah moment"

Nu är det fanimej dags att börja uppdatera. men har jobbat från klockan 8-16 nu hela veckan, och innan det har jag haft annat för mig, men nu råkade jag sova och då ser jag detta som ett perfekt tillfälle att uppdatera sin blogg, har fan haft ångest för att jag inte uppdaterat nu på en vecka!

Så nu sitter jag ensam i lägenheten med en lång cigarett i munnen och inte en lampa tänd ännu, förutom ljusstaken i köket, och jag saknar min flickvän så fruktansvärt. Igår var det underbart att komma hem från jobbet, för då visste jag att du var här, i min säng, plus en massa stearinljus tända..

Ikväll tänker jag vaka, men vet inte vart, för jag börjar kockan 8, och det går inga bussar från rovik då, och hemma vill man ju inte sitta själv, så funderar starkt på att strunta i det, men vill så gärna ha en hel natt med min älskling..

Nu har jag iallafall uppdaterat, men det kommer nog mer sen, och känner starkt att det kommer bli om julklappar och juletid. För jag känner att det är så jävla överskattat. Pusshej!

keep bleeding..

Har inte uppdaterat nånting vettigt på ett tag, men har varit på andra äventyr med min byggare från torsdag till idag.
Så har väl inte haft någon lust att uppdatera då det viktigaste finns här bredvid mig. Nu känns det tomt hos mig, när jag har fått sova med dig i nästan en vecka i streck, snälla flytta in med mig..

Vi kan göra konstiga maträtter med det vi har hemma, göra snögubbar, kasta snöbollar på våra grannar,
ta på oss en massa kläder och bara lägga oss ner och kolla upp mot himlen och sen kyssas tills vi blir varma av kylan som väntar oss därute. Det lät ganska mysigt faktiskt, synd bara att jag fantiserade. Har igentligen ingenting vettigt att uppdatera nu heller, men var bara tvungen att skriva att jag har haft en underbar vecka, hur dåligt man än mått på grund av alla hinder, så finns det en klar stjärna på himlen som får mig att inse att jag kan klara av alla hinder, om den där stjärnan bara fortsätter att lysa är jag lycklig. Och den stjärnan är du, som får mig att bara vilja fortsätta att le. Och det är därför jag älskar dig!

image109


Amanda Jensen

Jag är hemligt kär i dig, i din röst! Helt sjukt, jag tror det inte fanns en tvivel för NÅGON vem som var bäst i fredags. Hallelujah, helt jävla underbar låt, rös genom hela kroppen, samtidigt som man satt med tårarna i handen! Tjejen kan beröra, tjejen kan visa, tjejen kan allt! hoppas hon vinner hela skiten, för hon är min nya "Maja Ivarsson"

image108

waist of time..

Har inte uppdaterat på ett tag, men känns inte som om jag behöver det.
Har som inget i tankarna, inget som vill ut. Jag mår helt enkelt som en prins.
Just nu sitter jag hemma hos älsklingen, och vi ska kanske in till Piteå ikväll för en sup.
Men hoppas på att få uppdatera mer tankar snarast.

Kan ju skriva att hyran blev räddad, och hoppas på att resten blir räddat,
har iallafall fått en praktik, som jag hoppas jag får jobb på sen, underbart!

Sen fick jag mail idag av JC casting, som jag var på i september,
rätt kul att kolla igenom hur alla såg ut, men blev faktiskt nöjd med min bild :)

image106

RSS 2.0