godnight!

Jennifer har nya byxor, Jennifer blev klippt idag! Gud så jag är kär i mina byxor alltså, kanske inte gått en sekund utan att någon märkt det. Idag var jag först på stan med Sussi, sedan blev vi plåtade och intervjuade till luleåmagasinet,  kommer bli fett bra. Sen jobb til 21, efter det drog jag, sussi och sofie till Boden alive. Tillsammans med Hanna och Linda. Väldigt trevligt, jag och sofie åkte gratis i karusellen för att jag hade så snygga byxor, haha! Och sen hade vi allmänt trevligt, och skulle kunna umgås 24/7 med sussi och sofie, så underbara tjejer!!

Imorrn kommer älskling, och jag ska sova nu.Ska upp och tvätta klockan sju, sen städa hela lägenheten, känner att det behövs skuras och allt! Är ju ledig hela helgen, så hoppas på med äventyr nu i helgen! Så godnatt, imorrn laddar jag upp bilder på bilddagboken, och hoppas på att jag skriver blogg på söndag, och då ska jag uppdatera med bilder också. Puss & godnatt!

over the ocean.

Jag är verkligen frustrerad just nu.
Då vet ni, och ta det på det sätt ni känner för..

Jag håller på med ett stort projekt, men det är hemligt.
Eller jag håller det för mig själv, ska se om det blir en stor sak av det,
eller en liten sak, som jag kommer struntar i efter ett tag, vem vet!
Men jag hoppas på det bästa. Tror det skulle bli en häftig sak!


Midsommarhelgen var underbar, och resten av veckan också.
Igår blev det sex and the city på bio med älsk och sussi, grymt bra!
Nu ska jag fortsätta vara frustrerad, och cama klart med Liina,
är trött som ett as, fick inte sova så mycket inatt..



Over and out!

we are shadows..

Idag var en bra dag, jobbat, varit med Sussi nästan hela dagen, grillat hos mor. Sussi är en sån där vän man aldrig kan få nog av, en sån där som alltid finns där. Och hon är en sån himla fin vän så jag vet inte hur jag ska förklara det. Men jag kan seriöst prata med henne, seriöst, eller oseriöst. Och jag gillar det, för jag vet att vi båda är så himla hårda på utsidan, men på insidan har vi något som inte ska visas för alla. Utan bara då man känner sig trygg, eller vet att den andra lyssnar. Tack för att du finns älskade du!

Och förresten..
Jag är totalt obrydd. Står och skrattar, medans ni ler. Åt vad? Erat lyckliga, förutfattade liv? Nej, ni ler åt något helt annat, men jag skrattar. Med glädje. Ni kan glänsa, ni kan göra vad ni vill, men jag vet, och jag lovar. Jag är så lycklig så jag inte kan förklara det, den här gången är jag faktiskt det på riktigt, utan undantag, utan tvångstankar, utan kluvenhet. Utan bara kär, så kär så hela kroppen splitter med lycka. Och den lyckan har nog aldrig funnit där förr. Förr var jag glad, men nu är jag så förbannat lycklig. Tack Liina, för att du får mig att vilja, försöka och klara av allt! Tack för den kärlek jag får av dig, det är den bästa sorten, ingen annan skulle någonsin få mina magkänslor till pirr då vi kysser varandra och tittar varandra djupt i ögonen, av kärlek.

Imorgon blir det slöpass på jobbet, 10-14. Sen stan med Sussi, köpa alkohol och såna saker. Sen kommer Liina för att stanna hela helgen. Men nu ska jag cama klart med Liina, sen blir det film, sen sova!


- Sussi, jag älskar dig!

here without you..

Skitmsn som racklar! Nåja, idag har jag jobbat hela dagen, sen klockan åtta ringde Miriam och skulle hämta upp mig, så hann fara runt en massa med henne och Annelie! Trevligt, vi hann planera resa till Turkland. Skulle faktiskt vara riktigt kul. I slutet av augusti, man kan ju hoppas att man får en resa tillgodo i födelsedagspresent. Skulle vara ganska skönt. Så utomlands blir det, men vet bara inte när, och hur! Hursomhelst, imorgon kommer min babe hem, och jag kommer krama/pussa sönder henne. Har saknat henne enormt mycket. Så blir nog en underbar dag,kväll och natt!
Nu ger jag upp skrivandet för idag, kommer nog mer updatering då jag har mer skribent känsla, då jag är lite mer filosofisk!

Nu ringde älskling, så godnatt!

sex dagar utan..

Sitter och funderar på hur många timmar det är tills jag får pussa på dig. Och jag kom fram till att jag suger på matematik, så jag säger väl att den här tiden på tisdag ligger vi och myser gärnet, blev enklare att forma och förstå också. Samtidigt som jag tänker att hela dagen imorgon går bort till jobb, underbart. Pratade med henne nyss, hon lät så himla, ja, antingen så låter hon så, eller så saknar jag henne bara så grymt mycket, så jag inbillar mig att hon låter på ett visst sätt, så jag bara vill att hon ska ta första bästa tåget eller flyget hem på en gång. Tror det är något med båda sakerna, att jag saknar henne och att hon bara låter allmänt het. Usch, nu måste jag påbörja en cigarett för att få något tidsfördriv.

Har börjat planera en utomlandsresa, kanske få en då jag fyller år, eller något liknande, för det är fan dags att Jennifer utökar sig från norden och far någonstans som hon aldrig varit, men inte utan dig. Shit, sex dagar utan, är nog. Vi ska resa någonstans ihop för pallar nog inte ensamheten en gång till. Bara få vara vi, ta det lugnt, bli bruna, vara lite alkoholpåverkade. Och bara gilla läget. Gud så underbart, nya utmaningar i livet måste man ha, och exprimentera är det bästa. Så vad säger du, en sista minuten i höst, hur wounderful som helst.

Ska iallafall sova nu så jag vaknar pigg imorgon, ska och sola med Miriam på morgonen innan jag börjar jobba, sen blir det en lång dag, som jag hoppas går snabbt. Rätt ointressant inlägg, men live with it! Puss

vägra att inte vara namngiven

Våga kommentera med namn är ni snälla, det är bara så fegt att inte göra det, då man har något att tilläga. Sen kan man inte stå för det, löjligt! Nu ska jag sova, Annelie drog just hem, efter en jobb/öldrickande kväll, så blir det sova som aldrig förr. Och vänta till tisdag. Imorgon är jag ledig, sen jobb 11-21 på måndag, så jag tror tiden kommer gå rätt snabbt. Godnatt! Uppdaterar mer imorgon, kanske något vettigt också.

pretty baby

Igår blev det stan och storheden med Miriam. Köpte nya byxor och småkrafs! Sen satt vi och chilldrickte hos mig Irmelin, Annelie, Miriam, Emelie och Anna. Trevligt trevligt. Drog vidare till Sara, men Annelie och Irmelin kände sig så gamla för att dra på krogen med alla småbarn, så vi drog tillbaka till mig, och tjatade på Peter efter skjuts till max, jag var riktigt sugen. Så drog väl dit kring ett eller nå? Sen skjutsade han hem Irmelin, sen hem till mig. Annelie skulle hämta några öl och sådant, men hon råkade lägga sig i sängen och efter ett tag for hon också. Men jag kunde inte somna förren klockan halv sex. Och sen upp och tvätta klockan tolv. Ska tydligen in och jobba idag klockan 17, innan det hade jag velat fara på stan och ta en fika eller så. Måste väcka Peter nu och få han till stan. Okej, världens ointressantaste inlägg, men ville bara uppdatera!

Och jag saknar min flickvän så enormt mycket, och hon kommer vara så snygg på bröllopet!!
Bara tre dagar kvar tills jag får vara med dig igen! Hoppas dagarna går snabbt!!!



perrongen..

Jobbig att säga hejdå då jag vet att tåget ville börja rulla mot Göteborg, med dig i. Jobbigt att inte få kyssa dig på flera dagar, var tvungen att vilja stänga dörren till vagnen, för det var lättare så. Men på tisdag kommer du hem, och jag ska ta emot dig på tågstationen, med ett leénde på läpparna, samtidigt som jag hoppar på dig och ger dig en massa kyssar, och samtidigt berättar för dig att du aldrig mer får fara iväg så där länge igen. Isåfall med mig, men absolut inte utan mig, har varit utan dig i tre timmar, och du är kanske i Älvsbyn just nu, och kan säga att jag saknar kvinnan mer och mer, ju längre ner i Sverige hon befinner sig! Och nu ska jag sluta skriva, blir ju fan deprimerad. Ska tröstäta glass och slå på någon kärleksfilm och önskar du låg tätt intill mig, och kysste mig sådär underbart bara kan..

Vi har en framtid tillsammans älskling..



silence shout!

Jag är desperat förbannad, över ingenting. Över mycket oväsentligt som blir så förbannat väsentligt så att jag stör mig. Vet inte var min ilska tar vägen, men den är inte stark nog att bara skita i allt. Det du en gång sa, kan du ju trycka upp i arslet. Du gör exakt samma sak, förutom att du förlorar på det. Du förlorar så mycket osynligt som du inte ser. Och jag är glad, glad över det, samtidigt som jag tycker så jävla synd om dig, som inte kan hitta något eget. Något du trivs med, något du kan ha kvar. Men varför ska jag ens känna sympati för saker, varför ska jag ens bry mig i.. ingenting? Jo för att allt som kretsar, kretsar runt, runt om dig, så jag blir tokig. Du förtjänar inte, du förtjänar inte energin på det här inlägget. Men du bara sitter där och gnager, gnager dig igenom mina ömma punkter! Du vet exakt vart du ska träffa, försöka, eller ta saker ifrån mig. Och det gör du med ett leénde, medans jag gör allt för att inte såra dig. För jag vet att du är sårbar, men ska sluta vara snäll, för här tog det slut med alla ord. Du steg över gränsen för att göra mig häpnadsväckande förvånad över hur du klagat, och nu gör du samma sak. Nu ger jag upp och bara fullständigt skiter i det här dramat! Hoppas du är lika lycklig då du står där ensam på kanten och stupar. Jag är lycklig, på riktigt. Jag har mina vänner på det torra, jag har ett jobb, jag har verkligen allt jag behöver för att överleva. Jag behöver inget mer, och jag söker inget mer heller. Nu ska jag sluta skriva så jag inte skriver någonting jag kommer ångra!

- Sussi, tack för att du finns där, hela tiden! Hur långt borta du än är, så är du så pass nära på samma gång.  Du fick mig att inse att det inte är värt det, för hur som helst står jag där, högst upp på bergstoppen och bara tittar ner medans andra faller.

Tror du det?

Det är få som håller måttet! Jag skiter totalt i den här kvällen, varför dricka bara för att det är sommar och onsdag? Nej, jag har inte sommarlov, jag ser inget intresse i att dricka idag. Dessutom börjar jag jobba klockan elva imorgon. Hade bara varit ett tragiskt sätt att å visa att jag är obrydd. Istället gick jag ner på ica, köpte lite godis. Ska vänta in min sötnos på msn, och sen vara med Peter då han har slutat jobbet.
Mycket mysigare!

Dessutom far Liina till Malmö imorgon, och jag kommer sakna ihjäl mig av henne,
hennes kyssar, hennes närhet, hennes underbara och förstående ögon, hennes leénde, allt!
Hon kommer vara borta i en vecka!!! Har ju blivit bortskämd att få vara, eller träffa henne varje dag. Så en vecka kanske låter lite, men jag tycker det är jättelänge.

Har lekt i photoshop sen jag kom hem, gjorde en ganska fin sak, men ska bara finslipa, så blir den perfekt! Nog om allt, ha en trevlig kväll! Puss!




no way.

Jag borde sova, men jag borde även inse att min verklighet inte går att beskriva.
Jag kan inte skriva någonting som man kan stava till, så nu avslutar jag detta!

- Du gör mig så förbannat lycklig!


icke fågelskådning.

Jag är allmänt irriterad.
På att allting går i mönster, precis allt.
Less på saker som inte ens är väsentliga,
men gör så någonting förstörs..

Just nu stör jag mig absolut inte,
men det jag känner är helt sjukt.
Hatiskt, inte på människorna,
inte på problemen,
utan på sättet och beteéndet.
Gör exakt vad du vill,
men kom fan inte och förstör det som jag har,
kom inte och gläns in där.
Tryck dig inte emellan,
tänk inte ens tanken.

Det är nästan äckligt,
hur förbannad jag kan vara,
fast egentligen inte bry mig.
Usch, hatar folk som tränger sig på,
sådär långsamt, men klokt och patetiskt.

Nog om det, men var tvungen att avreagera mig!
Nu ska jag sova.

Om man skådar det nog länge,
kanske man kan förstå allt.
Men konsten i det hela,
är inte hur vackert allt är.
Utan hur det är format,
hur speciellt det kan bli,
om man kollar på nära håll.






glittrande stjärnor!

Jag ska få dina ögon att le, 
utan att du behöver titta.
Jag har vandrat, varit på rymmen,
utan att förstå, utan att ha någonstans att fly.
Men det här är slutet på resan,
För inbunden i en dröm av verkligheten
finns det bara du, för mig.
Resan kan bara göras med dig.


Jag skulle aldrig låta dig gå barfota på glas.
du är värd så mycket!
Mitt hjärta tillåter inte.
Mitt hjärta tillhör dig.
Tack!






release, im out of control!

Kom hem från jobbet klockan fem, tog dag i skiten här hemma och städade hela lägenheten, och nu har jag lagat mig mat och ska bara ta det lugnt ikväll! Alla ska säkert festa och ha sig, men ser det inte som något speciellt med alla festdagar som är just nu, hade verkligen brytt mig ifall jag gått skola, eller tagit studenten, men det var ju ett tag sen! Men igår rökte vi vattenpipa och drack! Jag kände mig sugen, och Liina höll med att det skulle varit gott med en grogg. Så råkade vi vara uppe ett bra tag inatt, och jag skulle upp och jobba elva. Underbart! Så blir det att jobba imorgon, men sen festa loss. Hon hade lite modevisning med några av mina baggyjeans också, och det var inte illa kan man ju säga! Resultat av hela min outfit på henne!
Tack för igår sötnos!<3



Nu ska jag sätta mig i soffan, äta glass och slå på någon film, sen vänta på en snygging som ska komma in på msn efter hon varit på sin systers skolavslutning! Har varit utan dig i snart tio timmar, men saknaden är stor.
Som sagt I'm out of control girl!

Open attack

<3
Har inga ord.
Så lämnar det här fältet tomt från meningar.
Går ändå inte att beskrivas!



Kan ju skriva Grattis till Emma!
Och jag ska boka tågbiljetter imorgon, det får bli hennes födelsedagspresent,
att jag kommer ner till Linköping och våldgästar. Saknar ju dig i massor vännen<3

Ska jobba kortpass imorgon p.g.a att jag jobbade långpass idag 09.00-21.00
imorgon jobbar jag enbart till 14, sen blir det stan en snabbis med Liina.
Sen ska jag vara med henne heeela dagen, underbart!

Råkade shoppa lite idag! Kepsen och tröjan på bilden,
plus converse skor, och en snygg tröja på HM!


fången

Sätter mig alltid i den här komplicerade lögnen.
Vill inte, men kan inte heller sluta.
Jag känner mig splittrad och ensam
jag känner mig bortblåst och otillräcklig.
Kanske borde ta tag i min förbannade lögn.
Och se mig omkring, genom trådarna som slits.
Kanske borde vara den ensamme,
som rätar tag i sitt okomplicerade men komplicerade liv.
Som kanske inser att livet kan bli rätt tillslut.
En rätsida, kvoten av livet.


Men vad ska man ta sig till då allt känns så rätt,
Den här gången vill jag, verkligen, på riktigt!
Finns enbart en tanke bakom huvudet som gnider sig
långsamt men plågsamt inåt, och bara ligger där och trycker.
Så tillslut omvandlas tänkandet till svåra ord, finns bara få som förstår.
Men nu känns det som om jag behöver skriva.
Passande eller opassande, opassionerat eller passionerat.
Så tänker jag enbart på mig själv just nu,
vad som känns bäst för mig. Vad jag behöver,
vilka behov jag har, vilket bra liv jag igentligen kan ha.
Om jag bara kunde sluta tänka, på vad, hur, varför?
Det jag skrev, menar jag varenda lilla bokstav av,
varenda ord, och hela meningar.

Jag känner mig fången fast så fri på samma gång.
Och det är ditt fel, fast samtidigt mitt eget.
Men för allt i världen vill jag inte vara fången,
på någonting som flög iväg för längesen!
Men tankarna gör det svårt att få mig fri.
Men jag bearbetar det svåra med det goda.
För DU gör mig glad, medans dagarna kan vara sotiga.
Finns du alltid där, med ditt vackra leende.

RSS 2.0