här trivs jag

ska jag korka upp flaskan åt dig,
kanske hjälpa dig på vägen lite?
kanske leka med tanken på att jag vore någon annan?
försöka intala att det inte är så det borde vara.
och att det aldrig kommer uppstå någonsin aldrig igen?

kanske tänker på det ibland.
men oftast flyger allting ner i lådan igen.
där bara minnen finns, där bara smärtan finns.
där jag bara önskar jag borde ha varit någon annan.

nyfikenheten finns där, jag lovar.
den finns där ofta, men inte så någon ser, inte så någon tar skada.
jag försöker intala mig själv att inte bry mig, och då gör jag inte det.
Men ändå finns jag där, på olika ställen, på olika nivåer.

Folk omkring mig vet, kanske nästan vet för mycket om mig.
Så mycket så folk fattar hur det står till med mig,
vad jag vill med mitt liv, vart jag borde vara med mitt liv.
Men jag stannar här, för här trivs jag verkligen.

finally!

Helgen har bestått av fest, mys och bio! jag och älskling har varit tillsammans i över ett halvår nu. och mer kommer det bli hoppas jag. Fredag var de full rulle som sagt med klippning, miriam blev 20, förfest hos sofie, cleo. Sen hem och sova med älskling, plus malin som sov i soffan bredvid :) Lördagen bjöd på my hela dagen, promenad, bio och allt annat man kan tänka sig. Så det har varit en lyckad helg iallafall. Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen till min handläggare, sen på arbetsintervju, och hoppas på att jag får det jobbet, behöver verkligen bli sysselsatt och behöver verkligen pengarna. Så håll tummarna för mig! Och sen kommer Emma till Luleå, så ska umgås med henne och hennes flickvän såklart :) Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva. Men det ploppar väl upp något senare, ska iallafall klä på mig lite kläder, för att sedan ha mp3n i första hand och sedan börja promenera mot stan. Hurtigt värre, men det är jävligt skönt faktiskt. Man hinner tänka och samtidigt få motion.


Men skriver mer sen, känner att jag är dålig på att uppdatera.
pusshej!

rufshår

Jag vet faktiskt inte vad jag har på hjärtat, men känner mig lätt irriterad i hjärnan över vissa små saker som bara stör mig sådär töntigt mycket. Men ska egentligen inte säga någonting, men bara saken som du beskriver att du saknar, som grejen att du var lycklig, fine, om jag nu är så fucking boring, lev med det eller så inte. Svårt att inte bli irriterad, du klagar om jag kollar in mitt ex blogg, men ditt fuckin ex sitter och skriver att ni snackat, och att hon saknar dig så grymt. Shit, vad är problemet liksom? Jenny skriver inte precis att hon saknar mig, och såna saker. Glöm det fucking förgångna din manslebba!!! Blir så less, nu ids jag inte ödsla mer tid på detta.

Just nu står sussi i duschen och blir ren från all skit, medans jag passar på att skriva blogg från hennes grymt sköna nya dator. Innan det var jag med Mickis och Cajsa på stan, tills sussi kom, och vi strosade runt ett tag. sen gick vi förövrigt hem från stan, eller jag gick till mor och åt, och nu sitter jag fortfarande här hos sussilajnen.. Hon är då alltid en wounderful människa, förutom att hon är elake sussi idag! :)
 
imorrn är en stressig dag, imorrn blir en trevlig dag.

1.Tvätta 06-12
2. Vakna och hoppas på att Miriam fått körkort, isf ut och åka med henne.
3. Fara hem och göra sig lite fin.
4. Fara till Miriam som fyller 20, och käka tårta och umgås med folk.
5. Snabba mig till Magda efter det och bli fin i håret.
6. Fara vidare till mamma och duscha och göra mig klar.
7. Fara till Sofie och ha trevligt.
8. SOVA!

Tack för mig!

image163


detta var ett hallelujahmoment!

förlåt förlåt för att jag suger på att uppdatera min blogg. Men har som inte haft så mycket tid. Har typ varit norrbotten runt, och insett att jag bor en rätt stor stad för att vara i norrbotten, och borde vara glad för det, när jag for förbi Säivis insåg jag att jag borde vara stolt och glad över att bo i Luleå. En by fanns det två hus i, och den byn var så lång som fem kilometer, då förstår inte jag hur folk kan bo där, närmaste butiken för att handla mat ligget kring fyra mil bort, eller så finns det väl förmodligen någon närbutik i grannbyn som kör hem varor till dom eller vem vet. jag skulle då aldrig kunna bo där iallafall. Nog om det. Just nu sitter jag på strömbackaskolan och väntar på att älsklingen ska vara klar med svenskalektionen så vi kan dra mot luleå, och hon drar till Stockholm i helgen på ordförande utbildning med rfsl. Kul, och lämna mig hemma eller så, för jag ska då bara vara hemma och ha tråkigt, har som inget planerat, förutom att jag och Malin kanske drar till Ikea och kör sistjobben och de. Kommer typ sakna att jobba och fara omkring en massa, för det har fan varit ett roligt tidsfördriv och lönande om man så säger.


Jag tror nog aldrig jag har varit så glad som igår, på två sätt. Jag vet inte riktigt vad det var med mig, eller är med mig, jag är typ en toffel, och gillar det. Har varit så himla glad över att ha dig nära, få se på dig, kunna förstå dig. Det har varit sjukt underbart, men tror det är för att du åker iväg idag, och inte kommer se dig förren tidigast måndag. Men jag överlever nog, men känner att jag vill vara såhär oftare, för då skulle jag kunna ta bort mitt förra inlägg om alla lyckliga par som ser så lyckliga ut. För det känns verkligen som om jag är indelad i den där "lyckliga par" skrivelsen. och en annan sak, nu är jag riktigt öppen, men igår var kanske det skönaste jag varit med om, ni som känner mig vet vad jag aldrig kunnat, men nu blrv det bara så rätt och jag verkligen kunde det! Så underbart skönt!

Nu ska jag kolla mailen, och sen blir det att fara hem. Så skriver nog mer ikväll eller imorgon.
ha det bra!

irritation 23.32

Första jobbdagen som ICA ålderskontrollant, kul men ändå rätt så skämmig att gå in där och köpa ett sexpack öl, eller cigaretter utan legitimation. Det är då tidsfördriv och pengar så jag tackar då inte nej.. Men är less på många andra saker. Är både less och förbannad på alla lyckliga par där ute, som bara sprider sin kärlek till varandra flera mil och det syns på långa vägar. Så less på hur alla kan vara så äckligt lyckliga, så jävla perfekt passande för varandra, ni måste ju ha någonting som brister sådär osynligt oförstående bra. Men varför lyckas vi aldrig? Jag vill inte sitta och öppna upp mig om våran kärlek, men jag kan skriva att kärleken finns där så gudomligt mycket, men så mycket annat som är ivägen. ibland känns det som att gå på minor, för varje steg jag tar, kan jag aldrig veta om det är skadande eller inte. Och så ska det inte behöva kännas, men ändå känns allt så hopplöst, som om jag bodde i ett krigscenter där kriget aldrig stoppades, som bara blir värre och värre för var dag som går. Antingen är vi så olika, eller så lika. Men jag har lärt mig hantera min svartsjuka, och det gör jag riktigt bra. Men då är felet att din svartsjuka ligger högt över min, som den var förr. Hela du kommer sprängas, då jag går ett steg åt höger, medans det bara är en illusion för mig. Och då jag sprängs, kommer jag kanske att överleva, medans du kommer gå i tusen bitar. Antingen ger vi upp nu, eller så går vi myrsteg framåt så man undviker minorna, eller så springer vi rakt över minfältet och hoppas på att överleva. Det är upp till dig, jag är mutbar!

Jag älskar dig Julia!

ståhej!

Lovade ju att skriva ikväll, men älskling var hos mig till nästan klockan åtta. Sen så råkade jag fastna på youtube där jag lagt in lite videosar från veckan. Och har hunnit ladda upp en massa bilder från hela veckan, som har varit rätt händelserik faktiskt, så vissa bilder finns ute på www.jennifeer.pixbox.se eller på bilddagboken. Iallafall, i onsdags fick jag ett tillfälligt jobb på tre veckor, tillsammans med malin ska vi fara runt i norrbotten och vara ålderskontrollant åt ica. Kommer bli riktigt kul, få fara till Haparanda m.m. Och tjäna pengar sitter ju också rätt fint till, plus att jag kommer få sex månaders bostadsbidrag förhoppningsvis denna månad. Så det var iallafall kul att få göra nånting om dagarna istället för att sitta hemma och bara kolla på klockan som tickar långsamt framåt i minuter. Sen kom Anna, Malin och Julia till stan, för att hämta mig, för att sedan fara vidare mot Nattavaara. och gjorde ett impulsköp och köpte en ny mobil, Sony ericsson W890i, medans jag väntade på dom. Men sen började vi dra oss från stan, och var väl framme efter ett tag i den tysta byn. Men mysigt ställe ändå. Bodde hos Annas Farmor, det blev väl att komma dit, försöka sova, vakna upp klockan tre för att på morgonkvisten fara iväg till Gällivare för filminspelning. Så jag och Malin var då utanför huset kring fyra på morgonen, och for som två lik vidare. Då vi kom fram fick vi se kläderna vi skulle ha på oss. Om jag säger såhär, taight, helkroppsdräkt(crossdräkt), päronstjärt. Det säger väl allt, ingenting av det passade in på mig. Men man fick sig ju ett gott skratt iallafall. och filminspelningen gick bra. Kallt, men roligt. Och värd varenda frusen tå, eller finger. För det var en upplevelse i sig, och så coolt att få ens vara med i en film. Vi trodde vi skulle fara till Aitikgruvan, men det behövde vi inte, så vi fick dra där kring fyratiden. Så 12 timmar utomhus, med en jävla massa tyngd, jobbig utrustning, m.m, kunde vi ta av oss alla dom kläderna och äntligen få i sig mat. Så vi for på Sibylla, sen körde vi en kupp mot Anna och Julia som satt i Nattavaara och trodde vi skulle komma hem först kring nio tiden på kvällen. Men nog blev dom glada då vi kom tillbaka vid fem. Därifrån for vi vidare mot Voullerim, till Annas pappa. Där somnade jag nästan direkt, medans dom andra gick och bastade. Så skönt att få sova ska jag då berätta. Sen dagen efter, for vi hem. En skittrevlig helg med bra människor, tack för den! :)

På fredag kom vi alltså hem, och jag for till Rosvik till älskling och bara chillade gärnet. Sen for vi till mig på lördagförmiddag. Tänkte bara ta det lugnt, men råkade fara till Joanna som bjöd på fest. Riktigt trevligt. Och nu ska jag sluta skriva för uppdaterar bara mitt liv med ord och meningar, och det är ju ingen vits :) Ska faktiskt skriva något vettigt nästa gång, för det var det som var meningen men men.. Imorrn blir det förhoppningsvis haparanda med malin, jobba lite. Vi får se vart det bär åt. Uppdaterar mer imorgonkväll. Puss och godnatt!

hejsan!

uppdaterar ikväll, känner att mycket vill ur mig! och mycket har hänt i veckan! så skriver senare, har haft fullt upp så jag inte har haft tid att skriva blogg sorry!


image158

problemo"

Gällivare nästa, ska vara statist med Malin i Kenny begins, vi ska vara galaxsoldater som stormar ett fort, vilket skämt. Och älskling kan inte följa, och jag tappar lusten då hon inte kan, eller får, eller nåt. Men nu ska vi dit, jag, anna och Malin. Blir nog borta till torsdagnatt, eller fredag förmiddag.Så kommer inte uppdatera någonting nu. Men vi höres, får se ifall jag har något internet eller så. Annars så önskar jag en trevlig dag.

HERTSÖTORGET

Nog är det på Hertsötorget allt händer nå, HAHA!
Klicka på bilden!

exellence!

Jag är glad för allas skull, men ändå inte så glad som jag borde. Det finns någonting mer där, som är som en spindel som spinner sitt nät, eller en katt som spinner ömhet till folk. jag vet som inte vart jag är bland dom två. Jag vet bara att jag är ensam, fast ändå så många människor omkring mig på samma gång. Hur ska man tolka allt, hur gör jag för att förstå, hur gör jag för att inte vara trög, då jag egentligen inte vill det, men ändå är det. Hur fan går det ihop. Inget går ihop med mitt liv, jag vet bara att jag är en trög människa, som försöker göra allt för att inte passa in, samtidigt som jag gör allt för att verkligen passa in. Jag tror jag ska sova nu!

helgen bjöd på fest, mys och godis!
nu ska jag sova innan jag börjar skriva alldeles för nojjiga saker..
hej!

RÖSTA PÅ MIG!

Rösta på min bild, "snowwoard" klicka på bilden för att komma vidare.


Mad world

Jaha, nu är de fjärde dagen i rad jag inte kan somna i tid, jag har inget emot det tror jag, kommer ju ändå upp den tid jag ska upp, men känns väldigt lönlöst. Inatt somnade jag kring halv sex och var hur pigg som helst då jag vaknade klockan elva, men imorgon måste jag upp kring halv åtta för att jag ska på arbetsförmedlingen.tråkigt.nu! Förstår inte hur fan dom kan sätta oss att vara i stan klockan nio på en fredag, dom vill verkligen att vi arbetslösa ska lära oss hur det känns, men jag menar, tror som att vi vet de. Dom skulle typ inte kunna ha på en måndag klockan tolv istället. Det är ju ändå ingen som egentligen vill vara på dom där "gruppaktiviteterna", men ändå tvingar dom dit oss, för dom vet att vi inte har något val ifall vi ska ha vårat mångfaldiga belopp från försäkringskassan. Okej, självklart är jag tacksam att jag får det, men dom skulle typ inte kunna ha några roliga "gruppaktiviteter", då jag själv läser gruppaktivitet låter det som om vi ska leka lekar, typ spela fotboll. Nejdå, gruppaktivitet betyder sitta och lyssna på då dom pratar om saker vi redan vet, och kan, i ungefär tre jävla timmar! Nejtack! Men imorgon är iallafall sista gången vi har den där tråkiga "sitta och lyssna på saker vi redan vet" mötet.

Nog om det, idag har jag pysslat, men jag säger inte med vad. Men nu ska slå på en film, försöka sova. Ska inte sätta mig och spela en massa spel, som jag fastnar med heeela natten, och vips så är klockan fem. Eller göra om Julias blogg, hon bad mig göra det ifall jag hade lite tid över. Men hallå, jag har väl all tid i världen. Så vem vet, kanske leker med den ett tag innan jag slår på den där filmen som jag tänkte de. Haha. Jag har inget liv förfan, det är ju sjukt. Men ímorgon kommer Julia till luleå iallafall. Så skriver mer imorgon. Pusshej!

älskling!

Älskling var med i piteå tidningen idag :)


illedåd

Idag har jag då inte gjort nånting nyttigt eller värt att ens berätta, eller ja, kanske att jag köpt ny kol och tobak till min vattenpipa och satt helt själv och pimpla in röken i hjärnan i ungefär en halvtimme, sen då jag ställde mig upp kändes det som jag var hög, just därför att jag suttit oavbrutet och rökt så pass länge. Och det kändes verkligen som om jag skulle svimma när som helst, det var faktiskt en äcklig upplevelse. Jag har fått hem tre katter från My, ganska gulliga, ska vara stödhem åt dom tills vi hittar ett permanent hem åt dom, för tre katter klarar jag inte av att ha, när jag dessutom har en egen litet charmtroll, som min mamma ha måst adoptera någon vecka tills vi får bort dom här snyggingarna. Skulle ju kunna berätta att jag och Malin ska till Gällivare på filminspelning och vara statister den tionde april. :) Och att rfsl ungdom nord ska starta ett fotbollslag, och SJÄLVKLART ska jag vara med, hur coolt är inte det, en massa gayar som springer omkring efter bollar. haha. Men seriöst det kommer bli jättekul, om vi bara får in folk som är villiga att vara med. För det är verkligen en bra grej för både förbundet och för alla ungdomar som vill träna. Så mer än det har jag väl inte att säga. förutom att jag ska slå på 27 dresses nu, och försöka sova igen, somnade efter vattenpipans känslan, så sov jag till nu, så kanske inte somnar på ett tag. Godnatt!

haha, vilket skämt!

haha så löjligt Pitebo! Klicka på bilden för att komma vidare..



ÄNTLIGEN!

Har suttit och uppdaterat blogg.se sidan hela dagen typ, men nu kom den då igång. Inte för att jag har så mycket att skriva, men de störde mig mest att ingen annan kunde skriva, och då har ju inte jag nånting att läsa.. Men iallafall, så har jag faktiskt inte gjort så mycket idag, var med mor och handlade lite mat för jag fick då aktivitetsstödet idag, så överlever ju iallafall en månad till, de är ju en lättnad och veta det. Men man ska vara glad åt det lilla man har, för man vet aldrig vad som kommer härnäst. Så har jag väl inte gjort så mycket mer än det, förutom att jag ahr sökt en jävla massa jobb, för är grymt less på att gå omkring hemma och typ hetsäta för att man har så tråkigt, eller då man kan ta cigarett efter cigarett för att man inte har nånting att göra för stunden. Och jag vill inte gå här hemma och skåda mig lägenhet som alla mina pengar jag har går till, den tar allt från mig, jag kan inte tex bara ta en fika på stan när jag känner för de, det är som en liten jävla blodigel på mig den här lägenheten, hade varit så rik om jag bodde hemma, men det vill jag nog innerst inne inte, jag trivs så förbannat mycket här, och bara jag får mig ett jobb är ju allt perfekt faktiskt, så nu ska jag inte klaga mer, men självklart blir man less på att gå omkring fattig hela tiden. Men alla har väl såna perioder i sina liv, eller är det bara vissa människor som lyckas hamna i den sitsen? Jag tror nog alla, någon gång i livet sitter i samma skit som jag, och många fler. Men alla drabbas ju olika, i olika angelägenheter, olika åldrar, så jag är glad att jag är fattig nu, och inte sen, om det då inte fortsätter på det här viset. Skulle kunna sitta och skriva hur mycket som helst om pengar, för det är ju ett stort problem för många.

Men funderar nog på att slå på lite musik och somna till, men är inte riktigt trött faktiskt, var ju vaken hela natten, råkade fastna på king.com och spela hela kvällskvisten och morgonkvisten. Men imorrn måste jag ju upp tidigt, för ska till mamma för mormor och morfar kommer, sen ska jag då till stan och lämna in papper till försäkringskassan om bostadsbidrag, och hoppas få fetklumpsumman från dom. Sen hoppas jag på att Anastasia skickar mobilen till mig imorgon så jag slipper den här skitmobilen jag har just nu, eller skit och skit, men jag är ju van vid nymodernitets mobilerna. Så skriver mer imorgon, sov gott peoples! Puss


RSS 2.0