what love is

here, if you ask what love is like
and it feels like joy, and it feels like pain
and it feels like sunshine, feels like rain
an exuse for dying, reason to live
and if you dont know, that's what love is
love is

Lycklig och förvånad!

Sitter med min nya bärbara med nyköpt webcam och bara tar det lugnt. Jobbat hela veckan, och värre blir det imorgon då jag jobbar 10.30-21.00 !! Sen kanske magma ifall jag orkar, och inte luktar för mycket fisk. Sen blir det att fara till Kalix på lördag och tatuera sig, jävligt skönt, och snygg den kommer att bli :) Har inte något att skriva. Ska väl sova snart, är ganska så trött! Jag gjorde måt åt Elmo idag, coolt va! HAHA! Skriver kanske något vettigt senare eller så. Men har fan ingen fantasi just nu. pusshej!

sign.

I'm lost in the sign. Ska tatuera mig om en vecka. Kommer bli svinsnyggt!  Hon har ritat om den, så den blir coolare än jag trodde från början! Igår var jag på ikea, stressade som fan för att inte komma till bjurå allt för sent. Men tog mig dit till klockan åtta iallafall! Vaknade kanske trettio gånger imorse på grund av hennes systers snooz alarm med Hoobastank - The reason. Glad att det var en bra låt iallafall. Men var ganska så trött må jag säga varje gång den började spela. Fast blev snabbt glad på samma gång. For iväg till Luleå och började jobba klockan tio, slutade fem. Jobbig dag faktiskt, med tanke på att jag sov några timmar, plus snoozarn. Har faktiskt mycket på hjärtat, i hjärnan. Men just nu stänger jag er ute. Kanske inatt, då kanske jag öppnar upp en hel bok för er. Vem vet, beror på humöret.

Nu ska jag ta en cigarett, har trappat ner som fan, bara rökt fyra cigaretter på hela dagen. Sitter för engångsskull vid datorbordet med laptopen. Bara för att jag kommer flytta mig nu men men.. Känner mig smått irriterad, men vet inte över vad. Kanske bara är schitzofrein, men vet allvarligt inte vad det är med mig ikväll, jag tror det spökar!

Ikea!

Fick upp lamporna, gardinstången och skruvade ihop Lackbordet! Det blev som en ny lägenhet i min lilla lya!


Paper planes..

Gårdagen blev faktiskt kul. Jag var helt ledig, och jag for till stan, med peter och magda, sen kom Liina. Drog raggen med Miriam och hennes brors bil. Sen for vi hem och chillade. Sen mat på max, poker, sprit, trevligt sällskap. Kvällen kunde inte varit bättre, förutom att man inte blev så full. Men glad är jag ändå. Var på någon fest på Udden med media/estet ettor/tvåor! Kände mig rätt gammal, så drog hem vid halv ett med peter. Sen for jag och Liina hem till mig och bara tog det allmänt lugnt! Vaknade typ hundra gånger under natten, med att en brud var försvunnen och att jag tyckte det var ljust då jag slog upp ögonen! For med Koji och han bjöd på frukost på Dagobert, tack! Sen for Liina hem :/ Och jag for och jobbade, kom just hem. Men ska ut till Bjurå imorgon, (om vi hittar dit) Ska ju på Ikea med min käre mor imorgon, rätt skönt att få gå med en med samma släkte, istället för en massa kompisar som springer fram och tillbaka! Men det kan vara kul då man bara ska strosa, men nu ska jag faktiskt köpa hem en massa saker.. Om jag nu hittar något. Känns inte som om jag vill köpa något, för jag har så stökigt. Men vill få bort mina jävla glasbord, pallar inte att torka av dom från damm varje sekund!!

Förlåt för att jag aldrig uppdaterar några bilder, men för det första har jag inga bilder på den här datorn, för det andra så funkar inte cd-romen, så kan inte installera min skiva till Sony ericsson, för det tredje så får jag en ny dator på onsdag typ, då kommer uppdateringarna kan jag lova! Nu ska jag vara social på msn tills jag somnar! Hörs!

skrivbordsmappar!

jag ser dig fortsätta nu 
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv.


Nu drar jag till stan med Peter!

Whiskey in the jar

Tråkig tjej som inte uppdaterar, men har känt mig oerhört slö idag. och hungrig hela dagen typ. Funderar på att sova. Brudarna ville att jag skulle komma och festa med dom, sen krogen, men jag kände. Nej, inte ikväll. Behöver lite lugn stämning och bara sitta hemma för mig själv en hel dag. Har ändå jobbat hela veckan, och inte haft min lilla egna stund på hela veckan, imorgon är första dagen jag är ledig denna vecka och då blir det att göra staden osäker med Peter på förmiddagen. Sen kommer Liina och då blir det att umgås med henne. Sen på kvällen blir det poker med Anja och Amelia. Efter det kanske på fest, nykter eller full vet jag ej, men känner som om jag vill ta det lugnt. Har som inget sug efter alkohol alls, inte sådär som jag brukar ha då jag verkligen känner att jag måste dra ut med kompisarna och stupa. Nej, för många gånger alkoholen tar över, pratar och förvirrar en. kanske borde prova på nykterhetsfest någon gång, har inget emot det faktiskt. Men bara själva grejen hur tråkig jag är då jag är nykter, får mig att vilja bli full och visa att jag kan vara rolig. Ibland!

Musik är bra, musik är nyttigt. Man lär sig nya ord, nya uttryck, nya meningar. Musiken kan göra en glad, positiv, energisk, men även arg, förbannad, besviken, ledsen och förtvivlad. Men det är inte värre än något annat alltså.

Jag ska försöka sluta röka, försöka! Iallafall försöka se ifall jag kan använda snus som mitt nikotinintag! Ointressant inlägg, jag vet! Men känner alltid att jag måste uppdatera bloggen då jag verkligen inte har så mycket att skriva. Igårnatt skulle ha varit ett vettigt inlägg, mina tankar gick i högvarv samtidigt som dom stod still. Men det kommer en ny sådan dag. Nu ska jag skriva klart på msn, lyssna klart på den underbart sexiga människan Pink, för att sedan slå på en riktigt bra "novellfilm" om homosexuell kärlek i olika årtionden!

nobody's home!

Ännu en dag, kollade nyss löneskiten från ICA, antingen har dom tjorvat en massa, eller så är det sån där skitlön jag ska ha. Iallafall 1548 jävla kronor, minus förskott på 400, men ändå skulle minst ha 2700 typ. LESS LESS! Måste ringa imorgon! Nog överlever jag, men det ska ju vara rätt i slutändan. Väntar mig ju bostadsbidrag, aktivitetsstöd, plus Kojis lön! Så får väl inte säga att jag klagar, men rätt ska fan vara rätt.

idag jobbade jag 11-14, for till örnen och mötte upp Liina, för att sedan möta upp Amelia och Anja. Sen kom snyltar Jenny och utnyttjade mig på cigaretter! Gått på stan och strosat tills Liina for hem med bussen. Så nu sitter jag här och har allmänt svintråkigt. Hoppas på att min cam ska fungera, men drömma kan man ju. Imorgon blir det nog bara att jobba hela dagen, och sen sova. Lördag blir trevligt, Poker at someones place. Med anja och amelia, och Liina såklart!

Fyfan va ointressant, men kände att jag iallafall var tvungen att uppdatera. så skriver jag ju förfan hela tiden. Skärpning. Jojuste, igår blev jag stödhem åt en liten krake, men kunde inte lämna den själv. Så Sara kom förbi imorse och hämtade den, inte svårt att inte fästa sig vid den, sö oerhört söt är den och bara sex veckor! Pusshej!


sötkatten!

det är så logiskt

Your smile is heavenly. I don't deserve all the love that your giving to me.
Your touch makes it hard to breathe, the shiver's around me now, your so fine!

Igår tillbringade jag dagen med Liina, vi var hos mig och chillade, käkade pizza och kollade andra avenyn (första gången) B-skådespelare som fan. Men rätt gulligt att få höra alla förklaringar, vilka alla var, vad alla hette, det var nog mer facinerande än programmet. För det är ju inte så att jag kommer börja se det igen, men nu vet jag ju iallafall typ allt, från första avsnittet till det 103dje. :)

Vaknade upp tidigare än jag brukar, såg ut som en pelikan! Så då vet ni!
Inget vettigt skrivet, folk snokar ju så förbannat så vill ju inte skriva värsta flashiga inlägget.
Pusspådig!

publishme.se

Jaha, då har man jobbat sex timmar, och lika glad är jag för det. Fick besök på jobbet av Jenny, Sussi, Anja och Amelia.. trevligt trevligt, slippa sitta där själv. Så följde med Anja och Amelia hem, och nu sitter jag vid datorn medans dom käkar.

Har iallafall inga ord över någonting just nu.
Känns som om hjärnan är immun mot ord, meningar, protester och ilska..
Hoppas tiden går snabbt i veckan!

Nu kom dom in, så skriver mer hemma.
pusshej

dudes!

Hej! kan inte sluta fundera över hur många människor som är intresserad av mitt liv ? Över hundra besökare igår också, vad har hänt, har jag varit med i en reality serie på tv eller så! jaja, ni får läsa bäst ni vill, men jag skriver ändå aldrig något intressant.

Ska till jobbet snart, Cajsa ringde och väckte mig för att fråga vad RFSL stod för, haha!
Så ska springa till bussen nu, men ha en trevlig dag!

image165

Eso galleria

Imorgon blir det klart ifall jag får jobb direkt, eller om jag ska genomgå praktik. Men hur som helst kommer jag ha jobb där. Så skönt, och idag beställde vi en dator genom företaget så kommer få den kring den 29onde. Nån som vill köpa min bärbara för en tusenlapp? =) Fungerar bra!

Har som inga ord, gah! Har inget vettigt att skriva, men ändå är det hundratals som läser min blogg. Varför har jag blivit så intressant på senaste? eller snokar ni bara för skojs skull? : )

Ska bara det det lugnt hemma idag, och sova tidigt så det blir en ny dag! Då jag får ny datorn kommer jag iallafall uppdatera mer med bilder, för just nu suger jag på det.
Ha det bra!

No more drama

Skickade med en brev, som liknar ett blogginlägg. Som enbart får läsas av en unik besökare.
Lappen bestod av ord, inga siffror, inga meningar. Utan bara ord, många läsvärda, många förstående ord. Inga ord finns kvar, dom är överlämnade för att stanna. Utan förstånd och förtvivlan är dom borta.  Kanske är det meningen som gör orden, eller orden som gör meningarna.

Boken är vidöppen. Har läst många böcker, fast slutet har alltid gjort mig besviken.
Det här verkar vara en vettig bok. Med kanske ett vettigt slut, har just börjat läsa.
Slog igen förra boken nyss. I en besviken, konstig min.

Looking forward

Min bloggstatistik har ökat drastiskt från i förrgår. Många som snokar tror jag. Men jag klagar inte, ska då inte skaffa lösenordsskyddad blogg, det suger ju. varför då ha en blogg, om ingen kan läsa den. Då kan man lika sitta i word och skriva av sig, istället för att publicera inlägg som bara vissa kan se. Man kan skaffa så att vissa inlägg är lösenordsskyddade men nej, det är då inget för mig. Men det var inte det jag skulle skriva faktiskt. Tror det var något tungt inlägg jag skulle skriva, men jag överväger. Skippar det nog, tar det senare, ska kanske ta och städa här hemma, ser ut som om jag bara är här och sover, men inte lever. Iof är det ju så.

Igår blev det att dricka iallafall. Men ville faktiskt inte ut på krogen, for till Sussi, för att sen fara vidare mot Joanna. Efter två öl var jag full, men slutade inte dricka för det. Kanske måste säga att jag inte sov en blund under natten, sen jobbade jag sex timmar, sen direkt festa, då kan det nog vara så att jag är lättpåverkad. Men for till syster och festade med alla hos henne istället, kände att jag behövde gå ifrån Joannas fest, vet bara inte, men konstig stämning. Sen for jag hem med Peter, för att sitta på msn, men vaknade idag med msn rutan  igång, datorn en centimeter från skallen, hade somnat typ rätt snabbt. Men det fick jag, för har förtjänat att sova.

Känner mig helt plötsligt ensam, som om hela världen hade emot mig. Är det så det ska vara?
Förstår som inte vad jag har gjort för att alla ska sitta och försöka trycka ner mig,
medans det är du som sitter där med hela världen och skrattar åt mig, med dig!

Nu ska jag städa slå på musik och gå och spräcka min femhundring på den bästa vännen i tidsfördriv, cigaretten!


image164

long way to happy..

Jobbat 15-21, ny hemkommen från jobbet. Funderar på att göra mig lite fräschare iallafall. Ska dra till stan kring elva och hänga med Amelia, Anja och Lina. Trevligt trevligt! har iallafall varit en bra dag idag. Dagen började med att jag snoozade från klockan nio, till tolv typ. Så for jag till stan och mötte upp sötsussi, så gick vi och käkade lunch på Symphony café. Jävligt gott, har aldrig käkat där, men godaste på länge. Sen var det bara att dra till jobbet och säga hejdå till sussi. Imorgon jobbar jag bara 09-16 så sen blir det att fara hem och fixa sig för fest hos Joanna som fyllt 22 år :) Kommer nog bli kul tror jag. Hoppas på att Amelia följer med, det kommer bli riktigt kul!

Nu ska jag sluta skriva skit, ska väl fixa mig lite, sen sitta och snoka runt på allas bloggar och sådant. Höres.
Tack Sussi för att du finns, även om du inte är världens seriösaste så hjälper du mig till tusen ändå !<3

Och du, dra så jävla långt bort du bara kan,
kom inte till mig imorrn och be om ursäkt.
Jag kommer inte svara då du ringer, zip it!
Nu vet ju hela kiruna om att jag "trycker ner" dig.
och juste du snackar inte alls om mig,
bakfalsk tjej, fyfan så less jag blir.
This is the end, and you made it fast!

walked away

Sitter i soffan med datorn i famnen och luktar fisk, kanske därför katten ligget tätt intill mig. har jobbat 11-21 idag. Rätt jobbigt men tänker bara på pengarna så då går allt mycket lättare. Men känns så jävla skönt att få jobba, strunta ifall mobilen ringer, ifall ett sms ligger och väntar. Det är som att få komma bort från omvärlden för en dag, och det uppskattas kan jag då ta och tala om. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men behöver verkligen skriva en himla massa, men helst av allt skulle jag vilja slippa skriva och prata med någon istället, på riktigt. Spelar alltid så obrydd när det kommer till seriöst, iallafall i vissa tillfällen.

Natten kändes som en konstig metafor. Det var som om vi for längre och längre ifrån varandra. Bråken intar alltid sin position, känslorna blir kluvna, ingen av oss vill ha det såhär. Men ändå lever vi på varandra och tror och hoppas det kommer blir bättre eller ordna sig på något sätt. Men om det föregått i flera månader nu, borde vi inte inse att man inte kan ha det såhär, ingen av oss mår bra av det, ingen vill ha sitt förhållande som detta, man kan vara nykära hur länge som helst. Men känns som om den tiden är över, bråken tar över känslorna. Så allt bara känns jobbigt. Som en tickande bomb, tillslut sprängs den, och vi dör ut. Men vi vägrar ju vakna upp och inse faktum. Kanske vill vi inte det, men vi måste slå upp ögonen och inse att det inte kan gå till såhär nåmer. Hur illa det än kan bli, hur dåligt man än kan må, så mår man bättre av att öppna upp ögonen och se världen. Kanske se att den inte är så perfekt som den en gång varit. Jag vet inte vart jag kan eller vill komma med det här. Men vet bara att jag behöver tid för mig själv i helgen. Behöver den här lilla tiden då man kan fråga sig själv, ställa sina funderande frågor till sig själv, och bara förstå sig på sig själv.

nu ska jag iallafall sova, är trött. sov gott!


Pink är den bästa musiken såna här dagar, hennes texter än så grymt underbara och korrekta!

feelings

Jag har inga ord, ingenting.  Men vet att jag behöver någon, men vem skulle kunna förstå, ha inlevelse, trösta, känna? Jag vet faktiskt inte, men någon finns nog där. Allting känns bara så jävla förbannat okomplicerat fast så komplicerat på samma gång. Vet inte varför tårarna kom igår, jag vet inte vad jag tänkte, fast samtidigt vet jag det. Men vet inte ifall jag vill  tänka det. Det är så få ord kvar, så få uttryck, gester. Vet inte vart detta leder. Men i slutändan hamnar vi nog där vi hör hemma, få jobba ihop några olika gester, uttryck och ord, så man kan förstå.

Nu ska jag klä på mig, för att sedan jobba 11-21 så kommer nog sova sen. Behöver tänka också, så ska promenera in till stan snart. Helgen kommer nog gå snabbt. Ska jobba hela helgen till 21 varje dag.
Fett med pengar, och även betänketid över livet. Hejdå!

ingen rubrik

Härlig dag idag även om tröttheten tog över i slutet av den. Började jobba elva, med tanke på att jag först kunde somna kring sex imorse 
så var jag rätt trött och sliten. Efter de har jag hängt med Sussi och gänget, lika kul som vanligt..
Har som inte så mycket att uppdatera faktiskt. känner att jag vill skirva ett riktigt känslomässigt inlägg,
Men lyssnar på fel musik (Silverstein) för det första,och för det andra så vill jag inte öppna upp mig för mycket,
för mycket på internet kan tas på fel sätt. Men tror det blir ett sånt inlägg imorgon,
så ni inte tror jag är en sån där tråkig brud som bara skriver vad som händer om dagarna,
det är väl intressant nån dag i veckan men inte så här ofta som jag bara uppdaterar utan att ens ha någonting att skriva..
Men känner även att mitt liv går rätt bra på vissa fronter, så nu behöver jag inte klaga på dom som har ett jobb och pengar,
för det har ju jag också nu. Och det gör mitt liv mycket bättre och roligare, plus att om jag har någonting, så glömmer jag allt det tråkiga, det gråa.



Temporary happiness is like waiting for the knife
I'm always watching for someone to show their darker side.
So maybe I'll sit back and just enjoy all this for now
Watch it all play out, see if you'll really stick around

känn dig aldrig fången..

Sitter hemma nu och tar det lugnt för ett tag. Har knappt varit hemma någonting på flera dagar. så nu sitter katten och söker uppmärksamhet, för har vart borta från honom ett tag nu. Iallafall i fredags var jag med Miriam och Julia. Lördagen tillbringade jag med Sussi, Sofie, Amelia, Anja och Emme. Iallafall en stund, vi for till udden och grillade efter att jag slutade jobbet. Det var fett mys, sen drog vi förbi alla alkoliserade ungdomar utanför cleo, magma och max. Sen drog jag vidare till sussi och chillade, sen somnade vi. Igår for jag till Julia och var svinrött hela dagen, men hade iallafall en trevlig helg.. Bilder från grillningen finns här!!

Idag har jag jobbat till klockan två, sen skickade miriam sms om att hon klarade uppkörningen. SÅ GRATTIS:) Då blev det att dra och köra raggen med henne och Annelie. For förbi Boden och sådant. Riktigt trevlans! Så nu ska jag duscha av mig fisklukten, för att sen slå på en bra film och fortsätta ligga i soffan med datorn i famnen!

Jobb hela veckan så kanske uppdaterar litegrann iallafall. annars vet jag inte hur allt ligger till, men hoppas då allting blir bra tillslut. Men känns så konstigt allting!

call me when im gone!

komma bort? jag vet inte men det känns så fel, fel tidpunkt, fel allt. Men du väljer ju själv. det hon skrev i bloggen kan inte beskrivas mer än att hon saknar dig, och nu far du dit. Trodde vi skulle slippa bråka, tjafsa. Men det verkar bara komma mer och mer. Och du säger att jag inte förstår, att jag inte ser mina egna fel. Ser du dina? För just nu känns det som om du gjort en tabbe. En tabbe som sårar som fan, det kanske verkar mesigt men inte för mig, det är fett stort för mig. Även ifall du inte far dit för att träffa henne så känns det ändå som det, ja menar, ofta ni inte kommer träffas. Och den här helgen har du kanske inte heller tid att umgås. shit, räcker inte avståndet mellan oss, för att beskriva att vi måste ses? Men visst om du vill komma bort, bort från vad? Trodde vi hade löst allt, nu gör du allting svårare.

Less på allt idag, var jätteglad över allt för en kvart sen, men nu har jag inget roligt eller trevligt att förvänta mig. Tänkte få umgås med dig imorgon eftersom jag jobbar till kanske 5 eller så på lördag, men du kommer vara i Piteå. Jag känner mig faktiskt lite som ett extra val då ingen annan har tid. Jag vet att det inte är så, men det verkligen känns så, det är inte bara du som känner dig bortglömd sårad eller ledsen. Allt drog ner mig i djupet nyss. hejdå!

nya idolen!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.418529

redan en idolfavorit faktiskt, rätt lik amanda med rösten och utseendet! :)

it's a gayrunner!

Joggade nyss fram och tillbaka till mor, tippar på kring 7 kilometer iaf. det var första gången för i år. Ska nog börja med att springa tre dagar i veckan iallafall, kommer kännas bra och kommer vara riktigt avslappnande. Sen ska jag sluta röka också, det känns som meningslöst att träna en massa och sen komma hem och ta en cigarett. Ska nog ställa om lite i mitt liv, sätta nya krav på mig själv, som jag ska ge mig fan på att göra. Nu har jag ju någonting att ängna dagarna åt, och då när jag väl har tid över ska jag göra något bra av mitt liv. Så hoppas jag att jag fullföljer allt nu också, för vill verkligen. Köpte mig ju ett par löpningsskor senast jag var på stan, så nu saknar jag bara ett par sköna, slappa shorts som jag kan springa i. Då blir det perfekt.


Nu ska jag njuta av mitt vatten och slå på en bra thriller sen sova, upp och jobba 11 imorgon. Sen handla hem lite matvaror så man klarar helgen :) Ska installera mobilöverföringsgrejen imorgon så då kan jag ju uppdatera lite med bilder också, det är ju alltid trevligt. Ha en bra kväll! Hejs!

simply!

nu sitter jag hemma, luktar lite grillad jennifer. Men det är lugnt, kommer ju stinka fisk imorgon så det kvittar ju. Blev iallafall att grilla hos mirre med henne olch Cenitha! trevligt trevligt, men ska ju inte precis skryta om vädret och flintasteken, men jag kan ju iallafall säga att det gick att äta iallafall. Ta det som ni vill. haha!

Är himla trött, har suttit vid datorn nu ett tag, och velat lägga mig i soffan och bara somna. För ska upp kring nio imorrn, sen promenera in till stan ifall det är fint väder, för att börja jobba klockan 11. Jag kommer nog inte orka uppdatera förren jag är ledig nästa gång, för ska nog jobba hela veckan vad jag vet iallafall. Men ska iallafall försöka hålla er uppdaterade litegranna så. Men är så slö just nu så jag har inte ens laddat upp en bild från någonting i helgen, eller under veckan. har inte orkat föra över från mobilen till datorn. Så är väl rätt slitet trött om dagarna om jag inte ens orkar med en sån simpel sak. men men.. nu ska jag se klart filmen jag och älskling började se inatt, imorse. och sen somna in för kvällen. :) Så gott folk, vi höres. Pusshej!

pusspuss

Sädör, förlåt käre läsare, för att jag suger på att uppdatera.
ska försöka bättra mig, men även försöka att inte ljuga att jag kommer uppdatera senare etc :) Men har faktiskt haft full rulle hela veckan, hela valborg och så. har ju faktiskt fått ett jobb! Kojis sushi & te! Helt underbart att äntligen få göra någonting under dagarna då inte älskling är här, eller så, okej lite tråkigt att jag jobbade då det var bästa vädret. Men det är smällar man får ta, hellre tjäna en massa pengar än att njuta av sommaren, har ju hela livet på mig faktiskt.

Men nu ska jag avrunda, och nu LOVAR jag att uppdatera senare, för jag ska till Miriam och grilla nu. Om jag inte vart stressad hade jag nog uppdaterat er en massa mer. Men som sagt, kommer på ett tag och då lovar jag att uppdatera.

PS. Jag älskar dig julia!

RSS 2.0