Skolan

Nu sitter jag i skolan och inte har nånting att göra. Och dessutom har jag inte kunnat uppdatera något för mitt internet hemma är avstängt.. Men mer uppdateringar kommer inom kort.. Måste ju bara skriva att jag har haft en underbar helg, och helt underbar natt inatt.. Tillsammans med min älskling, som jag älskar så oerhört.
Har som inget mer att skriva, har inte ro att skriva så mycket djupt idag. Men det kommer, jag lovar!
Jenny och jag har varit tillsammans nu i exakt 1 år, 1 månad och 14 dagar. :) Och har heller aldrig varit gladare.

Tack för att du finns sötnos! <3


Första inlägget..

Jaha, nu sitter jag här, och har gjort en blogg. vet inte vart jag fick den idén från.. Jag är nämligen inte så himla bra på att skriva, men det är väl en trend att ha allt nuförtiden, så varför inte skaffa en blogg då också? Allt som är inne är så himla tråkigt, fast ibland rätt kul. Ibland känns det som om det är jag som startar trender, har nog dock fel.
Men helt seriöst, vem var de som blev lite "mobbad" för att vara "pojkflicka" i början av tonåren, vem var det som hade ett par baggyjeans före den här tiden, och blev kallad kille då och då? Nu ser ju fan killarna ut som tjejer, och tjejerna mer ut som killar. Tjejerna går med baggyjeans, eller dylikt. Killarna har nå taighta jeans i trendiga färger.
Inget fel med det, men med tanke på vad som man kan bli mobbad för, är de ju väldigt kul att det är en trend nu..

Sen då, när jag skaffade min första tjej i sjuan-åttan, blev man ju självklart också dagens ämne att snacka skit om.
och nu, vad har hänt? Jo, om man tar procent på alla människor på denna jord, och räknar ut hur många som är bisexuell eller homosexuell, då ska alla måste ha ångrat att dom en gång snackat skit bakom min rygg,
för min läggning, för du kanske själv är de. Det är ju en trend nu förfan. :)

Nu ska jag iallafall till min älskling som förgyller mina dagar jämt och ständigt,
som jag tycker om mest av allt..

RSS 2.0