PDOL

PDOL var för en gångs skull lyckad! Tack vare Anna, Malins mat på bigboy och en massa bira. Kul som ett as. Fredagen började med att jag drog dit med Emil, Liina och Amelia, lämnade dom ganska snabbt typ, sen var jag med Anna typ hela kvällen på kärlekslandet. Så grymt kul, fast hon var så nykter så då var det dags att röja bira av gamlingar, och det gick iallafall. Sen drog jag hem med dom jag kom med, för att somna i bilen på parkeringen innan vi ens hade startat från Piteå, och på min tröja stod det "I'm the after party" stämde ju inte precis. HAHA!

Lördagen startade med en bussresa till Piteå helt själv, satt bredvid en kille som somnade mot min axel, och jag somnade mot rutan, proppad buss, och kändes som alla tänkte samma sak, "shit, ska nog ta en tidigare buss, så inte bussen är så full, men icket det" Men väl framme i Piteå träffade jag Anna och Malin. Vi for runt och glänste med den snygga BMWn. For till Munkis och chillade över en cigarett, sen vidare mot Malins jobb och blev fulla, sen då vi druckit upp det mesta så fick jag kompisrabatt på ett bigboy cheesemål, och Malin bjöd på muggar, sen vidare mot "gräset" och för att gå och kissa i någon buske, så hittar jag i min förvåning fyra stycken 7.0 cider, så dom sålde jag vidare till några fjortisar. Så gick vi in på området och hade det så sjukt kul i kärlekslandet, fast tappade bort Anna efter ett tag, och fick inte tag i henne, men vi hade så sjukt kul, gratis mat, gratis dricka, gratis virvelvinden, flatorna fixade allt! Sen hittade jag Sussi m.fl, hängde med dom sen, efter det fick jag skjuts hem med henne, lätt värd 350 kr för fredagen, och helt gratis på lördagen. Fett creds till er!

Det var underbart trevligt att umgås med er igen, nästan så man har saknat eran humor, och all skitsnack man kan snacka om allt och ingenting. Och ni ska komma till Luleå snart, partypack nästa! Tack för en soft helg!

uppdaterar mer sen, nu ska jag vara med Tove!

HBT-maraton!

Gaytime i rampljus på kanal 5. Ganska coolt tycker jag, fast på ett annat sätt kan jag tycka det är sjukt. Varför göra det till värsta grejen? Det är ju som om alla hbt-personer skulle ha en egen tv kanal, på samma sätt som alla heterosexuella. Ganska dåligt, men kul att dom försöker iallafall, Tyckte då iallafall vissa grejer var bra, men lite för mycket på det här med "lesbiska och bögar" varför märka ut människor. Fast hur skulle ett hetero-maraton i tv se ut? Gud så tråkigt, det är ju som På spåret på SVT! Lika normalt, och tråkigt. Blir så less, men nog snackat om det.

Jag saknar Emma, och önskar att hon var här och chillade i min soffa. Jag tror det skulle vara bra. Du betyder bruden!<3 Och flickvännen är i stockholm och bor på hotell och lyxar i sig mat, och shoppar gärnet. Gud så kul, jag blir så sugen på att dra en sväng, men icket det. Det får bli en annan gång. Idag har jag iallafall jobbat till 13, sen for jag och biffade på gymet. Efter det möttes jag och Tove, och drog till mig och rökte vattenpipa, åt pizza, och käkade chilinötter! mys as hell! Skulle igentligen vara själv idag, hade någon dålig känsla i kroppen imorse, var ganska deprimerad. Men det gick över, hoppas det bara var en engångsförteelse. Känner att jag skriver massa osammanhängande saker. Så ska nog sluta.

Nu ska jag ta mig en cigarett och filosofera i mitt nystädade hem. Sen ska jag invänta ett samtal från Emma. Sen blir det sleeptime. Så godnatt kära vänner.


holy bible!

Varje kväll jag för en gångs skull varit hemma, har jag inte haft något sug att skriva, men då jag är i språng flödar bara inspirationen, det är som om jag skulle ha med mig anteckningsblock och skriva det jag tänker på då, för det skulle nog bli en roman, eftersom jag alltid är på språng. Det händer rätt mycket, hela tiden just nu. Mycket med jobbet, vänner, älskling, fest. Matar knappt katterna så ofta jag borde, för att jag har så mycket för mig. Tex sprungit på filminspelning i Boden, festat varje onsdag, plus helgerna, jobbat varje dag, varierande tider, så kanske borde ta det lugnt och bara käna att livet flyter just nu, och att jag trots allt överlever! Har ju till och med skaffat gymkort, det var strongt gjort av mig, jag har till och med tränat dom dagar jag lovat mig själv, fast idag funkade det inte, då skulle jag ju vara med Liina efter jobbet, fara till avan och hämta en ipod, vara med Peter och Mickis, så jag skippade det, men jag har lovat mig själv att kliva upp klockan sju imorgon, för att fara och träna en timme på morgonen, innan jobbet. Och det kommer kännas så bra. Plus att imorgon ska jag till trästocksfestivalen också. Jag säger det, alltid någonting i livet mitt. Jobb på lördag hela dagen, plus söndag. Fan vad mitt liv har blivit bra! Eller vet inte riktigt om det är bra, men det funkar då förjävligt bra just nu!

Jag är extremt pedantisk när det gäller kliniskt rent hemma hos en själv, men just nu ser mitt golv ut som en tjock matta av hår, damm och kattspya, har fan inte tid. Men nästa vecka ska jag ta tag i det hela, man måste ju stå upp för den man är. Präktkärringspedantist, typ. Jo juste, kanske borde sova. Med tanke på att jag har en intressant dag framför mig imorgon, mitt lilla schema kan jag ju skriva, detaljerat vad som händer imorgon, har som lust att fylla ut inlägget, så!

  • Uppstigning klockan 07.00
  • Ta bussen klockan 07.30 till stan, mot nautilus.
  • Träna hårt från ungefär 08.00-09.00
  • Duscha, fixa sig, för jobbet, plus kvällen
  • Jobba från klockan 10.00-17.00
  • Klockan 17.00, gå bilen till trästocks.
  • Sitta i bilen någon timme, och bara flumma
  • Anlända till festivalen
  • HA KUL! :D
  • Fara hem någon gång sent, för att sen sova
  • Och vakna upp imorgon klockan 09.00
  • Jobba 10.00 - 21.00
Då vet ni lite om mig den kommande fredagen.
Nu ska jag slå på en film för att sen somna, sov gott!

FLATFILM!



HAHAHA! kul att vara med i en flatfilm på youtube, ganska coolt tycker jag!

ses i dimman!

Har inte så mycket att skriva, men känner att jag måste uppdatera. Jobbat hela förra veckan, hunnit med fest onsdag, fredag och söndag råkade det också hinnas med. Idag blir det också fest på hertsön. Kul kul, imorgon tog jag en ledig dag, för Jennifer ska vara en värnplikt på filminspelning, ganska coolt faktiskt. Bob-film ringde mig idag och frågade om jag ville vara med i Höök, jag menar, självklart, höök är fett med bra! Så man kanske borde bli filmskådis, två filmer har man medverkat i, och året har ju bara börjat. haha. Så det blir uppstigning klockan sju imorgon, om jag ens orkar sova. sen dra till Boden och vara snygg i film! Inte illa pinkat, är lite frustrerad idag också, så får väl se hur fyllan blir, men nu ska jag invänta annelie, så ska vi ta oss en bira innan vi drar. Trevlans. Hörs då det är sol nästa gång, fast svackor brukar bli bra blogginlägg, men orkar inte delge mig med information om mitt liv idag, känner jag!

Pusshej!

black place..

Jag måste sluta, sluta vara så jävla tråkig med att uppdatera! Märker ju att det jag skriver, är det tråkigaste man kan läsa alltså. Skärpning! Har haft fullt upp med jobb, älskling och fest. Så förlåt käre läsare! Men samtidigt känns det meningslöst att sitta och skriva ut en massa saker i bloggen som inte någon egentligen bryr sig i, utan man springer ju bara omkring på alla olika bloggar, enbart för att snoka, se om folk lever, har det bra, är olyckliga och så. Men det är väl vitsen med det hela, att inte kunna ha något hemligt, jag menar.. Man kan ju leta upp hur mycket man tjänar per år, man kan få allas mobilnummer på något vänster, man kan ta reda på hur högt folk stönar, hur bra sexliv folk har, varför inte bara gå runt nakna på stan, ha sex offentligt. Alla läser ju bloggar, och i dom står ju allt, vi behöver inte vara blyga, eller är det bara den enkla saken, då man kan öppna upp sig hur mycket som helst, då man skriver, men inte i det riktiga livet. Jag kan möta en människa på stan, och egentligen veta allt om den, då jag läst dennes blogg. Helt sjukt, varför måste världen vara så sjukt teknologisk? Snart finns det ingenting att hämta hos människor, ingenting man behöver söka efter för att få veta, bara snoka vidare på bloggen, så hittar man allt. Jag klagar inte, men tycker det är så lustigt på något sätt, så imponerande och egoistiskt på samma gång. Ändå sitter man och skriver allt också. Dubbelmoraliskt? Nej! Nog om detta, nu ger jag upp detta inlägg! Men nu är det iallafall skrivet, ska ta mig en cigarett och sen slå på någon töntig barnfilm som jönssonligan eller så, hur töntig som helst, och fyfan vad jag älskar dom! Lill-Harry och Vanheden, ska bli som Harry då jag pensionerar mig.

Förresten.
Ni måste kolla numret i Luleå magasinet som kommer ut i slutet av den här måanden, där är lilla jag, blev ganska nöjd! Jobbar imorgon till fem, sen blir det gaykväll på kafelino med nära och kära! Ska bli kul. Iochförsig börjar jag klockan elva på lördag, och har en tio timmars lång arbetsdag framför mig, och jag kan ju tippa trehundra kronor eller dylikt på att jag kommer vara fruktansvärt bakis. Men that's life you know! Och till sist måste jag bara påpeka att jag blir 20 år om en månad, hur underbart som helst. Nu, sova!


- en månad, men det känns som flera,
men underbarare har jag inte haft det.



RSS 2.0